Winter wonderland – update 17-02

Update woensdag 17 februari, 14.30 uur

Zojuist hebben wij de driving range open gesteld voor u. Tot 20.00 uur mag u spelen op de range.

Morgen donderdag 18 februari 2021 zullen wij de baan weer voor u open stellen. Weliswaar is de baan nog niet volledig watervrij, echter onze inschatting is dat er geen blijvende schade veroorzaakt zal worden.

Kortom: vanaf donderdag de 18-de februari zien wij u graag op de golfclub.

Update dinsdag 16 februari 2021

Vandaag ziet de baan er totaal anders uit dan afgelopen week. We hopen, dat u ipv golfen, lekker heeft geschaatst de afgelopen dagen. Het is hard aan het dooien. Er is naast veel smeltwater ook nog veel regen gevallen gisteren. De vorst zit nog in grond. Als je daarop gaat lopen, breken de wortels af, dus vandaar dat we nog niet open kunnen nu. We verwachten, dat de baan donderdag as. geopend zal zijn, als de weersomstandigheden goed blijven de komende 2 dagen uiteraard. Via de website houden we u op de hoogte. We hopen u snel (donderdag 18 februari) te mogen begroeten.

Update maandag 15 februari 2021

Wij hebben besloten dat de baan tot en met woensdag 17 februari gesloten blijft. De dooi komt eraan en wanneer de vorst uit grond gaat krijgt het water gelegenheid om weg te stromen. Eind deze week wordt een zonnetje verwacht en dan kan het snel gaan. We wachten het af en hopen u snel weer te kunnen begroeten.

Woensdag beoordelen we opnieuw en informeren wij u via de website.

—–

Vandaag 9 februari 2021 hebben wij besloten dat de baan, driving range en overige faciliteiten in ieder geval tot zondag 14 februari gesloten zullen blijven.

Ook de geplande golflessen zullen niet doorgaan.

De driving range sluiten we omdat ballenrapen niet mogelijk is. Zondag 14 februari zullen we de situatie wederom beoordelen. De actuele baanstatus kunt u terugzien op onze website (rechtsboven).

Bijgaand een impressie van de baan vanmiddag (09-02-2021). Geniet van het winter wonderland.

Tot snel op De Strijensche Golfclub.