Wij gaan weer open maandag 11 mei!

Yes! Witte rook, wij mogen u vanaf maandag 11 mei weer begroeten op De Strijensche Golfclub. Wij hebben u gemist en kijken er enorm naar uit.

Wel zijn er voorwaarden gesteld aan de openstelling van alle golfbanen. Dit noemen wij de: “De Strijensche Lokale Corona Regels”

Deze voorwaarden en maatregelen worden hieronder uiteengezet en op onze golfclub zijn alle maatregelen helder weergegeven. Graag uw aandacht en begrip hiervoor.

Allereerst zijn wij verplicht om met starttijden te werken. Leden en donateurs kunnen starttijden reserveren met de bekende login gegevens via de login op onze website https://destrijenschegolfclub.nl/leden-login/ of via de app. Donateurs dienen separaat een greenfee aan te schaffen via https://destrijenschegolfclub.nl/greenfee-online/

Heeft u een rittenkaart dient u dit aan te geven in het opmerkingen veld bij uw reservering. Wanneer het clubhuis weer geopend mag worden zullen deze “ritten” afgeschreven worden. U kunt vanzelfsprekend ook een greenfee online aanschaffen en uw rittenkaart weer gebruiken wanneer het clubhuis weer geopend is.

Gasten/greenfeespelers kunnen eveneens online een greenfee aanschaffen via dezelfde link https://destrijenschegolfclub.nl/greenfee-online/

Om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te geven weer een golfronde te spelen is voor de eerste periode alleen reserveren voor 9-holes toegestaan. Separaat dient u een starttijd te reserveren via ons website https://www.destrijenschegolfclub.nl. In de rechterbovenhoek: “RESERVEER STARTTIJD”. Heeft u reeds een gastaccount van E-Golf4U kunt u direct inloggen als gast. Heeft u nog geen account kunt u zichzelf 1 x registreren.

Komt u er niet uit kunt u ons mailen: info@destrijenschegolfclub.nl. Wij helpen u graag verder.

Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor “sociale afstand” op De Strijensche Golfclub:

1.) Veilige omgeving voor alle medewerkers en golfers.

2.) Het bieden van een gezonde activiteit.

3.) Naleven van de 1,5 meter maatregel.

4.) Er is nimmer sprake van rechtstreeks fysiek contact tussen golfer en medewerker.

5.) Aanvullende hygiëne maatregelen. 

6.) Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). 

7.) Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. 

Aankomst

Om de toestroom beheersbaar te houden vragen wij u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van uw starttijd naar de golfclub te komen.

Parkeerplaats

Mocht u gelijktijdig parkeren naast een andere auto, let op met uitstappen in verband met de 1,5 meter maatregel.

Starttijden

Het reserveren van een starttijd is verplicht zoals hierboven reeds aangegeven. Leden kunnen via de login op de website of via de app reserveren. Gasten kunnen reserveren via de button: “Reserveer uw starttijd” op de website. Starten is mogelijk vanaf 8.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Wij hanteren een interval van 10 minuten tussen de flights. Interval is 10 minuten.

Annuleren

Annuleren van een flight kan ten minste 24 uur vantevoren. Wanneer u alsnog (binnen 24 uur voor uw gereserveerde starttijd) wenst te annuleren dient u een mail te sturen naar info@destrijenschegolfclub.nl

Bedrijfsleden

Bij uw reservering kunt u in het opmerkingen aangeven dat u gebruik wenst te maken van een bedrijfskaart. Uw gast kunt u online inschrijven. De opmerking “Bedrijfskaart” is voldoende.

Greenfee spelers

Gasten dienen voor aankomst online een greenfee aan te schaffen via bijgaande link https://www.destrijenschegolfclub.nl/greenfee-onli…

9-holes

U kunt een starttijd reserveren voor 9-holes. 

Vertrek

Nadat u een golfronde heeft gespeeld, dient u de locatie direct te verlaten

Flight

Een flight mag maximaal uit 3 personen bestaan, waarbij de 1,5 meter maatregel altijd van kracht is.

Driving range

De driving range is eveneens voor u geopend tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Maak zoveel als mogelijk gebruik van uw ballenkaart om contact met het apparaat te voorkomen. Heeft u geen ballenkaart of is deze leeg laat het ons weten via mail: info@destrijenschegolfclub.nl. Wij helpen u verder.

Lockers

De lockerruimte mag slechts door 1 persoon tegelijk betreden worden. Na het ophalen/opbergen van uw spullen graag de ruimte zo snel als mogelijk verlaten om wachtrijen te voorkomen.

Handicarts

Per handicart is slechts 1 persoon toegestaan. Er mogen 2 personen in de golfbuggy als deze uit hetzelfde huishouden komen. Wanneer u gebruik wenst te maken van een handicart graag in het opmerkingenveld de opmerking: Handicart.

De betaling volgt per tikkie, achteraf of op locatie wanneer het clubhuis weer geopend is.

Scorekaarten

Gebruik zoveel mogelijke digitale scorekaarten (bijvoorbeeld via de app golf.nl)

Tijdens het spelen

– Een bal is verloren indien deze niet binnen 1 minuut is gevonden en of geïdentificeerd. 

– Indien een bal is verloren of out of bounds is, mag u een bal droppen op de fairway.

– Indien een bal in de aangepaste cup is gespeeld is deze uitgeholed.

– Het is verboden de vlag, vlaggenstok of de hole aan te raken.

– Iedere speler is verplicht minimaal 1,5 mtr afstand te houden van zijn medespeler of elke andere speler op de baan. Dit geldt ook richting baanpersoneel en marshalls.

– Het uitlenen van clubs is ten strengste verboden en iedere speler is verplicht eigen materiaal mee te voeren.

– Om opstopping te voorkomen ben u verplicht de groep voor u bij te houden en in positie de blijven. Indien u 1 hole achterstand oploopt bent u verplicht een hole over te slaan en aansluiting te zoeken.

– De baan is gedurende deze hele periode non-qualifying.

Wedstrijden en events

Wedstrijden zijn tot nadere aankondiging niet toegestaan. Alle geplande activiteiten in Mei en Juni zijn reeds geannuleerd en niet meer zichtbaar op de jaarkalender.

Hygiëne maatregelen

– Douches zijn gesloten

– Afspuitplaatsen zijn gesloten

– Schud geen handen

– Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes

– Zeep en desinfecterende materialen zijn beschikbaar

– Afvalbakken worden verwijderd of zijn afgedekt

– Ballenwassers zijn afgedekt en niet bruikbaar

– Alle bunkerharken zijn verwijderd

Routing

Op het gehele complex worden looproutes aangegeven waaraan alle bezoekers zich dienen te houden.

Tot slot:

Het is veel informatie en dat in de wetenschap dat wij in dit bericht niet eens volledig zijn. Op de locatie staat alles duidelijk aangegeven. Met elkaar gaan wij genieten van de baan, het gezelschap (weliswaar op 1,5 meter), het sporten en het buiten zijn. En dat alles in goede gezondheid.

Bent u niet lekker stel uw bezoek dan nog even uit. Voelt u zich goed, reserveer een starttijd. 

Wij kijken uit naar uw komst.

Wellicht en hopelijk volstrekt overbodig, spreek elkaar aan wanneer u ziet dat richtlijnen niet worden nageleefd, wij, marshals of baanpersoneel zullen dat eveneens doen. Met begrip en respect voor elkaar komen we daar uit.

Daar vertrouwen wij op!

De Strijensche Golfclub