Update Corona maatregelen met ingang van 28 november 2021

Het zal u niet ontgaan zijn dat er met ingang van 28 november 2021 wederom een aantal aanvullende corona maatregelen worden ingesteld.

In het kort zetten wij de maatregelen uiteen die van invloed zijn op u en De Strijensche Golfclub.

1.) Sportlocaties inclusief horeca worden vanaf 17.00 uur gesloten. Na 17.00 uur kunt u dus geen gebruik maken van alle faciliteiten van De Strijensche. Ook de driving range, putting- en chipping green en overige oefenfaciliteiten zijn gesloten.

Ook golflessen zullen na 17.00 uur niet gegeven worden.

2.) 1,5 meter afstand houden is vanaf zondag ook verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Dit geldt dus ook in het clubhuis. De verplichting om 1,5 meter afstand te houden in horeca heeft effect op het aantal bezoekers, er kunnen minder mensen binnen zijn.

3. Voor ‘publieke locaties’ (bijvoorbeeld de receptie of de hal of vergaderruimte in een clubhuis) geldt ook de verplichting dat men 1,5 meter afstand houdt. Er kunnen dus minder mensen binnen zijn. 

Bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt (bijvoorbeeld het clubhuis en restaurant) is het dragen van een mondkapje verplicht.