Richtlijnen GolfAlliantie

De Strijensche Golfclub is onderdeel van de GolfAlliantie. Meer informatie hierover kunt u terugvinden via http://golfalliantie.nl

Alliantiespelers zijn van harte welkom. De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

1.) Voor u komst neemt u, zoals altijd, telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078 6744564. Om alle alliantiespelers gelegenheid te geven bij ons te komen spelen mag u 1 x per week een starttijd boeken. Per dag worden 3 flights van maximaal 3 personen toegelaten.

2.) Bij beschikbaarheid dient u een starttijd te reserveren via bijgaande link https://destrijenschegolfclub.nl/teetime/ (maximaal 3-bal).

Let op, indien u 18 holes wenst te spelen dient u 2 starttijden te reserveren. De tweede starttijd kan 2 uur na de eerste starttijd gereserveerd worden. In het opmerkingenveld geeft u aan: “GOLFALLIANTIE”.

Mocht u gebruik willen maken van een handicart geeft u in het opmerkingenveld aan “GOLFALLIANTIE EN HANDICART”

3.) Vervolgens vraagt u via de volgende link https://destrijenschegolfclub.nl/greenfee-online/ een greenfee aan. U geeft hierbij eveneens aan met wie u De Strijensche Golfclub komt bezoeken.

4.) In het startershuisje bij hole 1 is altijd een marshal aanwezig. U dient eventuele aanwijzigingen van de marshal altijd op te volgen. De marshal kan u vragen zich te legitimeren middels uw NGF Pas in combinatie met uw legitimatiebewijs.

5.) U dient de looproutes te volgen en alle overige maatregelen die wij hebben genomen in acht te nemen.

Tot slot: de openingstijden van ons clubhuis zijn aangepast, de actuele openingstijden kunt u terugvinden op onze website. Er is altijd een marshal aanwezig om u persoonlijk welkom te heten en eventuele vragen van u te beantwoorden.

Mocht u zich niet lekker voelen, verkouden zijn en of anders stelt u uw bezoek aan De Strijensche Golfclub dan nog even uit. Uw gezondheid en de gezondheid van al onze gasten heeft onze hoogste prioriteit.

Wij kijken er naar uit u weer te kunnen begroeten op De Strijensche Golfclub.