Golfclinic “Mingle the Single” 4 september

Heb je altijd al eens willen leren golfen, maar is het er nog nooit van gekomen? Meld je dan aan voor deze te gekke golfclinic op zaterdag 4 september 2021 en probeer het golfen uit samen met andere singles. Bij de indeling van de groepjes wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijden.

Wat is een golfclinic?

Een golfclinic is een speciaal georganiseerde golftraining onder leiding van één of meerdere Golfpro’s voor groepen. Door middel van een golfclinic kun je in groepsverband kennismaken met de golfsport. Onder begeleiding van een Golfpro word je meegenomen in de wereld van de golfsport. Je gaat zelf afslaan op de driving range, waarbij je je swing oefent. Het putten en chippen is voor het “korte werk” op de golfbaan. Uiteraard komen deze slagen ook aan bod.

Activiteit samen met andere vrijgezellen

Lijkt jou het leuk om andere singles van je leeftijd te ontmoeten en lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht? Voor deze activiteit hoef je geen golfervaring te hebben, een ongedwongen sfeer en gezelligheid staan voorop! Op 4 september word je hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje door de hostess van Mingle the Single en beginnen we met een uitleg van de golfclinic. Vervolgens word je ingedeeld in een groepje met leeftijdsgenoten en gaan jullie 2 uur zelf aan de slag. Na afloop is er tijd om te borrelen, je zult wel trek hebben! Wij zorgen voor het eerste drankje en de hapjes. Aan het einde van de borrel is er de mogelijkheid om een hapje te gaan eten met de andere deelnemers, op eigen initiatief.

Het programma

13:30 uur   aanmelding en ontvangst + welkomstdrankje inbegrepen

14:00 uur   start golfclinic onder leiding van een Golfpro (inclusief golfclub en ballen)

16:00 uur   einde golfclinic

16:00 uur   start borrel in het gezellige clubhuis. Hier kun je ervaringen uitwisselen, borrelen en napraten met de andere singles. 1 drankje en hapjes inbegrepen, optioneel: zelf nog een paar ballen slaan op de driving range

17:30 uur   einde borrel

Aanmelden kan via bijgaand link: https://minglethesingle.nl/product/golfclinic-borrel/