De baan in de winterperiode

De winter is nu echt in aantocht. Op De Strijensche Golfclub doen wij er alles aan de baan voor u optimaal bespeelbaar te houden. Wanneer de omstandigheden het toelaten kunt u blijven spelen op de reguliere greens. Alleen dan wanneer er permanente schade kan worden aangericht zullen wij (al dan niet tijdelijk) gebruik maken van de wintergreens. Voor de actuele situatie verwijzen wij u naar de rechter boven zijde van onze website.

De handicarts zijn reeds ingesteld op de “winterroute”/GPS-route. Ook hiervoor geldt dat wij de carts zoveel als mogelijk voor u beschikbaar willen houden.

Zoals u wellicht reeds bekend blijven wij gedurende de wintermaanden gebruik maken van de reguliere tee’s. Vanaf een vaste plaats, kunt u de gehele winterperiode, gebruik maken van de tee boxen. De tee-markers zullen wij niet meer verzetten. In het voorjaar zullen de “beschadigde” afslagplaatsen worden voorzien van graszoden en zullen de tee-markers verplaatst worden.

U kunt u helpen bij het optimaal houden van de baancondities gedurende de winterperiode. Maak gebruik van winter tee’s en blijf uw pitchmarks repareren. U en de andere gasten hebben hier direct profijt van.

Wij kijken er naar uit u ook gedurende de winterperiode te kunnen begroeten op De Strijensche Golfclub.