Corona Update 14 oktober 2020

Beste golfers,

In navolging van de persconferentie van gisteren, hierbij een update van de situatie en de adviezen, die we hebben gekregen vanuit de NGF. 

Golf

Golfen mag gelukkig doorgaan en vanzelfsprekend op 1,5 meter afstand. Belangrijk is de doorstroming in de baan en voor nu het vriendelijke verzoek 10 minuten voor uw starttijd aanwezig te zijn en na het spelen van uw golfronde, via de aangewezen route het terrein verlaten. 

Horeca/clubhuis

De horeca moet helaas sluiten, er zijn hierop geen uitzonderingen.

Afhalen is wel toegestaan. We hebben onze self-service module inmiddels geïnstalleerd in de serre en zodoende kunt u hier een koffie kopen en/of een petfles/snacks en munten voor de driving-range. Wij zullen u hierbij faciliteren, wanneer we aanwezig zijn. 

Zorg dat er geen groepsvorming ontstaat bij het afhalen. 

Zelf meegebrachte lunches/koffie en/of andere etenswaren is verboden om te nuttigen op ons terras. Vanzelfsprekend kan dit wel door de baan heen genuttigd worden. Ook dit is om groepsvorming te voorkomen. 

Jeugd- en Najaarscompetitie

Zowel de Jeugd- als Najaarscompetitie gaan niet door. Deze worden ook niet verplaatst naar een nieuwe datum in 2020. De tijden zijn reeds vrijgegeven in e-golf. 

Wedstrijden

Het is nog onbekend of wedstrijden 18+ zijn toegestaan. Wij hebben ervoor gekozen om de herfstwedstrijd gepland op 17 oktober in ieder geval te cancellen en alle andere wedstrijden zijn ook geannuleerd tot nader orde. We houden u uiteraard op de hoogte. 

Lessen

De golflessen zullen doorgang vinden. 

Opwaarderen ballenkaarten/greenfees kopen/handicart reserveren

Voor het opwaarderen van uw ballenkaart en/of het kopen van munten kunt u terecht bij de marshal. Indien u uw kaart daar achterlaat en aangeeft hoeveel tikken u erop wil hebben, zorgen wij dat hij opgewaardeerd weer in het startershuisje bij hole 1 komt te liggen. Gelieve uw naam en mobiele telefoonnummer noteren op de enveloppe waar de kaart ingaat. We zullen u hiervoor een tikkie sturen. Indien we zelf aanwezig zijn kunnen we dit in de serre voor u regelen. Daar kunnen we u per pin laten betalen. 

Greenfees dienen vooraf online besteld en betaald te worden.  

Gelieve aangeven bij uw reservering dat u een handicart wenst. Dit om teleurstellingen te voorkomen, dat er geen handicart beschikbaar is voor u. Indien we aanwezig zijn kunnen we voor u de betaling verzorgen. Indien we er niet zijn, kunt u de sleutel halen in het startershuisje. De betaling geschiedt dan achteraf, indien de horeca weer open is.

Alliantie

In aansluiting op het advies van het kabinet heeft de Stuurgroep GolfAlliantie geadviseerd het bezoeken van de alliantiebanen tijdelijk stil te leggen. Dit om het aantal (onnodige) bewegingen te reduceren.

De komende 4 weken zullen wij geen alliantiegasten ontvangen.

Binnenruimte

In binnenruimtes waar u kunt zitten, geldt een maximaal aantal van 30 personen. Onze serre is geopend en zijn voorzien van een 10-tal zit plekken. Dit doen we om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. 

Belangrijk is om de groepsvorming zo klein mogelijk te houden en de doorstroming zo groot mogelijk. Vriendelijk verzoek aan jullie om na het golfen dus niet te lang te blijven. 

We danken u bij deze voor uw begrip en wensen u veel plezier met het spelen van uw golfronde.

Mocht u vragen hebben en/of opmerkingen, dan kunt u ons bereiken via secretariaat@destrijenschegolfclub.nl .

Voor nu, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Isabel en Leonie Hage