Aangescherpte maatregelen

Goed nieuws: we kunnen blijven golfen!

Tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zijn een aantal nieuwe coronamaatregelen aangekondigd die ingaan op 4 november 22.00 uur. De maatregelen duren voorlopig twee weken.

Als gevolg van deze aankondiging hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Met directe ingang kunt u reserveren voor een flight van maximaal 2 personen.

Lessen, trainingen, clinics en andere vormen voor 18 jaar en ouder mogen plaatsvinden in groepjes van maximaal 2 personen exclusief de pro. 

Hoe werkt dat? Bijvoorbeeld: een les kan uit meerdere groepjes van 2 bestaan. Voorwaarde is dat er ruimte is tussen de groepjes en de verschillende groepjes niet als één groep worden gezien. Dus als er een les op de driving range is met 6 personen, dan deel je dit bijvoorbeeld als volgt in: 2 matten, 1 mat vrij, volgende 2 matten etc. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 2 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert.

Het is wel de bedoeling dat men na afloop van een training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Wanneer jeugd en kinderen samen sporten, hoeven zij niet opgedeeld te worden in groepjes van twee. 

Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken. (Ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het kunnen laten sporten van een kind/jongere, bijvoorbeeld voor kinderen/jongeren met een beperking, mogen wel worden toegelaten.)

Alle overige maatregelen op De Strijensche Golfclub blijven van kracht.

Meer informatie over Corona en golfsport kunt u vinden via bijgaande link https://www.ngf.nl/over-de-ngf/nieuws/2020/nov/faq-clubs-en-banen-coronavirus-en-golf-in-nederland

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek van De Strijensche Golfclub.

Team De Strijensche Golfclub